USB stick

Hvad er Support on Stick?

Kort sagt så er Support on Stick en USB-nøgle, der giver dig support og sikkerhed. Nøglen giver dig adgang til 1 års fjernsupport fra teknikerne hos Sikker.net og 1 års licens til TrustPort Internet Security på dansk.

Tag en kop kaffe

Eller drik en kop the, mens vi løser problemerne for dig. Det er ligetil - du bestiller et tidspunkt mellem 9 og 20 alle ugens dage og vi ringer til dig på det aftalte tidspunkt. Vi tager kontrol med din computer (med din tilladelse) og afhjælper problemerne. Du kan følge med i alt hvad vi foretager os og du kan booke så meget support som du har lyst til indenfor den 1-årige periode.

Gratis gratis gratis

Udover det så har vi valgt at lægge nogle gratis programmer på nøglen. Vi har lagt OpenOffice.org på, som er en helt gratis kontorpakke og vi anbefaler alle vores kunder at benytte den, hvis de ikke allerede har betalt for Microsoft Office. Samtidig ligger der et helt og gratis operativsystem på nøglen (Slax)- det betyder i praksis, at du kan starte computeren op selvom Windows ikke kan starte op. Derefter kan vi stadig få kontakt til computeren og hjælpe dig med dine problemer.

3 GB plads

Selvom vi har fyldt nøglen op med software, så er der stadig masser af ledig plads. Det vil sige, at du kan bruge den nøjagtigt som en almindelig USB-nøgle.
LOG IND Registreret ved Sikker.net?

Hvis du er allerede har oprettet dig som bruger, kan du logge ind herunder.

REGISTRER LICENS Har du lige købt Support on Stick?

Hvis du har købt Support on Stick og endnu ikke registreret din licens, kan du gøre det herunder.