Support on Stick Med Support on Stick får du kvalificeret support direkte på din computer. Det svarer til at have en tekniker på besøg bortset fra, at det hele foregår via internettet. Hvis du kan komme på internettet er der en god chance for, at vi kan løse dit problem.

Du kan købe Support on Stick hos Spywarefri Shop.

USB stick

USB nøgle med muligheder

Hvis du slet ikke kan starte din computer op, så kan der være stor hjælp at hente med Support on Stick. Din USB nøgle indeholder et helt operativsystem - det betyder i praksis, at du kan starte computeren med den selvom computeren ikke kan starte normalt. På den måde kan vi for det meste hjælpe dig med redde din computer eller i det mindste redde dine vigtige data.


Du kan læse meget mere om produktet og dets muligheder.

TrustPort

Omfattende sikkerhed

Support on Stick finder du også TrustPort Internet Security. Der medfølger fuld licens i 1 år.


TrustPort Internet Security indeholder alt det, som en god sikkerhedspakke skal indeholde i dag: antivirus, antimalware, firewall, antispam og forældrekontrol.

USB stick

OpenOffice.org

Vi har valgt at lægge den gratis kontorpakke OpenOffice.org på USB-nøglen. Den er som sagt fuldstændig gratis og vi anbefaler, at du benytter dén medmindre du allerede har betalt for en kontorpakke fra Microsoft.

Slax

SLAX

Nøgle indeholder også SLAX. Det er et helt operativsystem og det betyder, at du kan starte computeren fra USB-nøglen, hvis du ikke kan starte den normalt. Derefter kan vi hjælpe dig med at redde data, rense den fra virus eller noget helt tredje. Vi kan altså ofte yde fjernsupport selvom din computer slet ikke kan starte Windows.

TrueCrypt

TrueCrypt

TrueCrypt er et stykke open source software, der kan benyttes til at kryptere dele af din USB-nøgle eller dele af din harddisk på computeren. Det betyder i praksis, at ingen andre end dig kan tilgå dokumenterne. TrueCrypt er gratis og ikke noget, som du betaler os for - men vi hjælper dig meget gerne med at sætte det hele op.

LOG IND Registreret ved Sikker.net?

Hvis du er allerede har oprettet dig som bruger, kan du logge ind herunder.

REGISTRER LICENS Har du lige købt Support on Stick?

Hvis du har købt Support on Stick og endnu ikke registreret din licens, kan du gøre det herunder.